Fotbal American

Damar Hamlin e gata de noul sezon NFL. Jucătorul lui Buffalo și-a reluat antrenamentele la intensitate maximă

Sursă foto: https://twitter.com/MrsBarnesII

Jucătorul Damar Hamlin a participă cu toate forțele la antrenamentele echipei Buffalo Bills în vederea noului sezon din NFL, după ce la începutul anului a suferit un atac de cord chiar în timpul unui meci din finalul sezonului regular.
Toata povestea despre accidentul lui Damar Hamlin e aici

În vârstă de 25 de ani, Damar Hamlin a rămas nemișcat pe teren la meciul din 2 ianuarie cu Cincinnati Bengals, când a primit ajutor medical de urgență fiind resuscitat înainte de a-și petrece mai multe zile în spital.

După perioada de recuperare Hamlin a primit acordul medicilor de a-și relua antrenamentele la capacitate maximă, fără nicio restricție în ceea ce privește contactele cu ceilalți jucători.

Fotbalul american este recunoscut ca un sport extrem de dur, dincolo de toate elementele de protecție care compun echipamentul jucătorilor.

Despre Damar Hamlin au curs râuri de cerneală după accidentul din 2 ianuarie, speculațiile atingând cote dintre cele mai înalte, de la culmea ridicolului și până la cele mai aprige teorii ale conspirației.

Singurul adevăr la ora actuală este acela că Damar Hamlin se antrenează pentru al treilea sezon cu Buffalo Bills în NFL.

Un sezon care va debuta pe 7 septembrie cu duelul dintre Kansas City Chiefs și Detroit Lions.Damar Hamlin e gata de noul sezon NFL. Jucătorul lui Buffalo și-a reluat antrenamentele la intensitate maximă