Fotbal American

Colin Kaepernick mentine pe 49ers in lupta pentru playoff

Quarterback-ul care sezonul trecut o ducea pe San Francisco 49ers in Super Bowl s-a trezit din amortire, luni noapte, in meciul pe care californienii l-au disputat si castigat pe terenul codasei Washington Redskins.

Septarul lui 49ers a avut o evolutie ca in vremurile bune aruncand mingea pentru 235 de yarzi si trei touchdown-uri reusite de ai lui. Doua dintre TD-uri au fost aduse de Anquan Boldin, jucator care a alergat 94 de yarzi.

49ers s-a impus in DC cu un categoric 27-6 care o duce la a saptea victorie in acest sezon regulat (7-4).

Finalista sezonul precedent in Super Bowl, unde a pierdut trofeul Vince Lombardi in fata lui Baltimore Ravens, cei din San Francisco lupta pentru locul de wild card in playoff-ul actualului sezon.

Aflata pe doi in Divizia Vest a NFC, cu 7-4, 49ers nu poate emite nicio pretentie in fata celor de la Seattle Seahawks (10-1), echipa ajunsa la a sasea victorie consecutiva.

De altfel Seahawks are cea mai buna linie de clasament din NFL, fiind aproape sigura de prezenta in playoff cu cinci saptamani inaintea terminarii sezonului regulat.

NFL continua in aceasta saptamana cu runda a 13-a care debuteaza joi noapte cu trei meciuri extrem de atractive: Detroit Lions - Green Bay Packers, Dallas Cowboys - Oakland Raiders si Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers.

Runda continua cu partidele din ziua traditionala de duminica, cel mai asteptat meci al zilei fiind de departe cel dintre Kansas City Chiefs si Denver Broncos. Nu trebuie ratate nici Philadelphia Eagles cu Arizona Cardinals sau San Francisco 49ers cu Saint Louis Rams.

Etapa se incheie luni cu disputa dintre Seattle Seahawks si New Orleans Saints.



Colin Kaepernick mentine pe 49ers in lupta pentru playoff