Fotbal American

A inceput un nou sezon in NFL

Campioana Seattle Seahawks a inceput cu dreptul noul sezon din NFL, impunandu-se pe teren propriu in disputa cu Green Bay Packers, scor 36-16.

Castigatorii ultimului Super Bowl au avut in Marshawn Lynch jucatorul care a facut diferenta si de aceasta data. Cu 110 yarzi alergati acesta a contribuit decisiv la victoria detasata a celor de la Seahawks.

Quarterback-ul Russell Wilson a avut 19 pase receptionate din 28 de incercari si a incheiat meciul cu 191 de yarzi in contul sau, inclusiv pasa de 33 de yarzi acordata in prima jumatate a meciului pentru touchdown-ul lui Ricardo Lockette.

De cealalta parte, Packers, una dintre candidatele la playoff in NFC, a tinut pasul doar in primul sfert pe care l-a incheiat in avantaj (7-3). In pofida celor 189 de yarzi ai QB-ului Aaron Rodgers, Packers nu a reusit sa puna probleme ofensivei adverse si a fost serios zdruncinata de atacurile gazdelor de pe CenturyLink Field.

Totul a culminat cu pierderea unui balon de catre Rodgers in sfertul al treilea la doar cativa yarzi de propriul teren de tinta, moment care a adus pe langa cele doua puncte si un important avant psihologic pentru Seahawks.

Celelalte meciuri ale rundei inaugurale a sezonului din NFL sunt programate duminica seara si luni seara.



A inceput un nou sezon in NFL