Snooker

Ronnie O'Sullivan isi relanseaza cariera la Bucuresti

Ajuns in Romania pentru prima data in cariera, Ronnie O'Sullivan va sustine sambata si duminica nu mai putin de trei meciuri demonstrative sub cupola Circului Globus din Capitala. 

Inaintea primului meci de sambata seara, ora 19:00, Ronnie O'Sullivan a sustinut o conferinta de presa la Clubul Stejarii unde, printre altele, a anuntat si ce are de gand in cariera de jucator profesionist.

"In aceasta seara imi incep pregatirea pentru revenirea in circuit", a spus Ronnie O'Sullivan, pe care il vom vedea cel mai probabil la Mastersul din luna ianuarie. Cvintuplul campion mondial nu s-a inscris la Campionatul Regatului Unit, turneu de puncte care va debuta saptamaba viitoare la York.

Acesta nu a disputat niciun meci oficial in acest sezon, mai precis de la eliminarea pe care o suferea in aprilie la Crucible in fata celui care avea sa ajunga campion mondial, Stuart Bingham.

Acelasi Bingham pe care Ronnie il va intalni la Bucuresti in cele trei meciuri demonstrative.

"Stuart este un jucator de clasa mondiala si merita sa fie campion mondial", a adaugat Ronnie O'Sullivan in conferinta de la Bucuresti.

Ramaneti pe Onlinesport.ro, revenim sambata seara cu detalii de la prima partida jucata vreodata de Ronnie O'Sullivan in Romania.

sursa foto: ronnie147.com



Ronnie O'Sullivan isi relanseaza cariera la Bucuresti