Snooker

Ronnie O'Sullivan, eliminat in optimi la Shanghai Masters. Gest violent de frustare din partea acestuia

Michael Holt a reusit un meci fara greseala, joi, in optimi la Shanghai Masters si l-a invins pe Ronnie O'Sullivan, cu 5-2.

Aceasta dupa ce multiplul campion mondial a condus cu 2-1, dupa care a ratat nepermis de mult si a cedat patru jocuri la rand.

In frame-ul sase, dupa o ratare a bilei negre la buzunarul drept, O'Sullivan a avut un gest de frustrare lovind puternic cu tacul in marginea mesei (VIDEO aici la 0:42).

Plecat pe un break care parea castigator, O'Sullivan a ratat din nou o neagra la acelasi buzunar si a platit cu pierderea meciului pentru aceasta.

Holt il invinge astfel pe Ronnie pentru a doua oara in acest an, dupa un 4-3 la Marele Premiu in primavara.

Pentru Ronnie turneul de la Shanghai a fost primul din acest sezon si in mod normal urmatoarea oprire va fi Preston pentru calificarile la Mastersul European de la Bucuresti, turneu gazduit de Circul Globus in perioada 3-9 octombrie.

Holt il va intalni in sferturi pe Ding Junhui, invingator cu 5-2 in fata lui Mark Allen.

Joi au mai parasit turneul in optimi de finala alti doi favoriti, scotianul John Higgins invins de Ali Carter, cu 5-2, si englezul Judd Trump care a avut 3-0 si a cedat cu 3-5 in fata galezului Michael White.

Campionul mondial Mark Selby il invinsese in sesiunea de dimineata pe Stuart Carrington, cu 5-2.

Tabloul sferturilor de la Shanghai Masters arata astfel:

Stuart Bingham - Ali Carter

Ryan Day - Mark Selby

Michael Holt - Ding Junhui

Michael White - Stephen MaguireRonnie O'Sullivan, eliminat in optimi la Shanghai Masters. Gest violent de frustare din partea acestuia