Snooker

Ronnie O'Sullivan revine la Bucuresti in octombrie

Cel mai talentat jucator pe care l-a dat snookerul mondial vreodata, Ronnie O'Sullivan va reveni in Romania pentru un eveniment demonstrativ la Bucuresti in 5 octombrie.

Evenimentul va avea loc la Circul Metropolitan Bucuresti, acolo unde s-au desfasurat si primele turnee profesioniste din tara noastra: Mastersul European 2016 si Romanian Snooker Masters (turneu invitational) in martie 2018.

Ronnie, campion mondial, va juca la Bucuresti un meci cu multipla campioana mondiala: Reanne Events. De asemenea, doi jucatori romani vor avea sansa sa joace cate un frame cu Ronnie O'Sullivan. Meciul nu va fi televizat asa ca organizatorii vor oferi spectatorilor doua evenimente unice: unul de la ora 13:00 si altul la ora 19:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

VIP - 660 lei

Categoria 1 - 460 lei

Categoria 2 - 360 lei

Categoria 3 - 260 lei

Se pun in vanzare si 50 de pachete speciale Suplimente Meet & Greet.

Acestea sunt valabile doar cu bilet deja cumparat si asigura intalnire si poza cu Ronnie O'Sullivan si un cadou. 



Ronnie O'Sullivan revine la Bucuresti in octombrie