Snooker

Ronnie O’Sullivan reuseste break-ul maxim la Openul Englez dupa ce i-a facut praf pe organizatori: “Miroase a urina peste tot”

Sursă foto: https://twitter.com/Jazzy7_LFC

Pentru a 15-a oara in cariera jucatorul englez Ronnie O’Sullivan a reusit break maxim de 147 de puncte.

S-a intamplat miercuri seara in timpul meciului cu Allan Taylor din turul secund al Openului Englez, un meci pe care Ronnie l-a castigat fara drept de apel, cu 4-0.

Break-ul maxim a fost reusit in chiar ultimul frame al meciului.

Performanta lui O’Sullivan nu a fost singulara in aceasta saptamana, astfel ca englezul trebuie sa imparta premiul bonus de 17.000 lire sterline cu thailandezul Thepchaiya Un-Nooh's, jucator care izbutise de asemenea un 147 cu o zi in urma.

Ronnie, detinator al trofeului la Openul Englez, a mai reusit un break de 135 in al doilea frame si la ce a aratat in acest meci ramane mare favorit pentru castigarea trofeului pus in joc.

Urmatorul adversar al lui O’Sullivan va fi colegul de generatie Matthew Stevens, galezul care l-a eliminat in runda secunda pe veteranul Jimmy White, cu 4-0.

In prima zi a turneului, luni, O’Sullivan a criticat locul de desfasurare al Openului Englez, spunand ca acesta “miroase a urina”. 

“E un loc atat de rau. Te demotiveaza sa mai vrei sa joci. E cel mai rau loc pe care l-am vazut vreodata. Nu stiu ce se petrece aici, dar am dat un interviu si tot ce am putut mirosi era doar urina”, a spus Ronnie despre K2 Leisure Centre din Crawley, gazda Openului Englez din acest an.

In 2017 competitia castigata de O’Sullivan s-a desfasurat la Barnsley.



Ronnie O’Sullivan reuseste break-ul maxim la Openul Englez dupa ce i-a facut praf pe organizatori: “Miroase a urina peste tot”