Snooker

Ronnie O’Sullivan incepe in forta cursa pentru al 8-lea titlu la Masters

Sursă foto: https://twitter.com/WeAreWST/

Jucatorul englez a inceput editia din acest an a Mastersului de la Londra cu o victorie categorica.

O’Sullivan l-a invins in primul tur pe conationalul sau Jack Lisowski, cu 6-1, la capatul unui meci aproape fara istoric.

Dupa un prim frame ezitant de ambele parti, dar adjudecat pana la urma de O’Sullivan dupa mai multe vizite la masa, Lisowski a raspuns cu un break de 104 puncte.

A fost un simplu foc de paie din partea jucatorului clasat pe locul 17 in ierarhia mondiala si care a participat pentru a treia oara in cariera la Masters, un turneu la care participa cei mai buni 16 jucatori din lume.

Ronnie O’Sullivan, jucatorul cu cele mai multe titluri din istorie la Masters (7) din 13 finale disputate, a dominat autoritar meciul pana la final.

Titlurile lui Ronnie la Masters: 1995, 2005, 2007, 2009, 2014, 2016, 2017.

Cel supranumit “Racheta” a obtinut break-uri de 86, 63, 127, 64 si 125 de puncte, in timp ce Lisowski n-a reusit nici macar un punct in trei din aceste ultime cinci frame-uri.

O’Sullivan joaca in sferturi cu australianul Neil Robertson, cel pe care il invingea in decembrie in finala turneului World Grand Prix, unde a obtinut singurul sau titlu de pana acum in actualul sezon.

Va fi a 23-a aparitie a lui Ronnie O'Sullivan in sferturi la Masters.



Ronnie O’Sullivan incepe in forta cursa pentru al 8-lea titlu la Masters