Snooker

Ronnie O’Sullivan in cursa pentru milionul de lire sterline

Sursă foto: twitter.com

Presiune uriasa in aceasta saptamana pentru Ronnie O’Sullivan, jucatorul aflat in cursa pentru cel mai mare premiu acordat vreodata in snookerul mondial.

Revenit din China, unde sambata a castigat Mastersul de la Shanghai, O’Sullivan isi incepe marti seara parcursul la Openul Irlandei de Nord.

Ronnie n-ar trebui sa aiba in mod normal nicio problema contra germanului Lukas Kleckhers, un jucator in varsta de 21 ani clasat pe locul 120 mondial!

Pentru Ronnie ar trebui sa fie mai mult un meci de antrenament si de reacomodare la fusul orar din Regat, insa ramane de vazut in ce masura oboseala celor aproape zece ore de zbor isi vor spune cuvantul.

Castigator al Openului Englez luna trecuta, O’Sullivan se afla in cursa pentru premiul de un milion de lire sterline acordat jucatorului care castiga toate cele patru turnee din Home Series.

Practic, in afara Openului Englez deja acontat, Ronnie trebuie sa castige in aceasta saptamana Openul Irlandei de Nord, apoi Openul Scotiei in decembrie si Openul Tarii Galilor in februarie.



Ronnie O’Sullivan in cursa pentru milionul de lire sterline