Snooker

Ronnie O’Sullivan face valuri dupa o aparitie ciudata

Sursă foto: captura eurosport

Englezul Ronnie O’Sullivan a avut de-a lungul timpului aparitii si gesturi dintre cele mai bizare in timpul meciurilor de snooker, iar marti seara si-a mai trecut in cont o astfel de isprava.

Nu mica a fost mirarea privitorilor partidei cu Zhang Anda din China vazandu-l pe Ronnie ca evolueaza la patru ace, asa cum o impune tinuta din circuitul mondial profesionist, dar incaltat cu pantofi de alergat.

Cunosct fiind pentru pasiunea de alergator, Ronnie a explicat la finalul intalnirii ca a purtat respectiva incaltaminte din cauza unei probleme la glezna.

In plus, englezul a spus ca poate ar trebui sa abandoneze Openul Englez din cauza discutiilor aparute pe seama incaltarii sale la meciul cu Zhang Anda.

Oficialii World Snooker l-au avertizat pe Ronnie ca nu va putea evolua, miercuri, in turul doi, daca nu va purta pantofi asortati cu restul tinutei de snooker.

“Se pare ca voi fi nevoit sa ma retrag de la Openul Englez pentru ca cineva nu e fericit ca sunt incaltat in pantofi de alergat din cauza unei luxatii la glezna”, a scris O’Sullivan pe contul sau de Twitter.



Ronnie O’Sullivan face valuri dupa o aparitie ciudata