Snooker

Ronnie O’Sullivan face senzatie in China la Shanghai Masters

Revenit in circuitul mondial profesionist de snooker pentru primele meciuri din acest sezon competitional, Ronnie O’Sullivan evolueaza fara eroare la Shanghai Masters, puternicul turneu programat in aceasta saptamana.

Intrat direct in turul al doilea, O’Sullivan a trecut de australianul Neil Robertson, cu 6-3, intr-un meci pe care l-a controlat autoritar si in care n-a avut niciun break de peste 100.

O’Sullivan a deschis, joi, faza sferturilor de finala contra unui alt fost campion mondial, conationalul sau englez Stuart Bingham si un fost partener de antrenament.

Ronnie s-a impus cu un scor si mai categoric, 6-2, devenind primul dintre semifinalistii de la Shanghai Masters.

Doua break-uri de peste 100 de puncte a reusit O’Sullivan in acest meci, un 111 in frame-ul cinci si un un 140 in frame-ul sapte, acesta din urma drept raspuns la un 134 trecut in contul lui Bingham un joc in urma.

O’Sullivan a inchis meciul cu break de 72 de puncte, terminand partida cu o medie de 17.3 secunde pe lovitura. Mai rapid cu peste cinci secunde fata de oponentul sau, dar ca Ronnie este un vitezist la masa de joc nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni.

Kyren Wilson sau Ryan Day urmeaza pentru Ronnie O’Sullivan in semifinale.



Ronnie O’Sullivan face senzatie in China la Shanghai Masters