Snooker

Romania in pericol sa piarda organizarea Mastersului European de snooker

Sursă foto: facebook.com/EuropeanMastersOfficial

Barry Hearn, presedintele World Snooker, a declarat ca Bucurestiul ar putea pierde organizaera Masterului European de snooker, desi contractul initial fusese semnat pe o durata de trei ani.

“În acest moment, Mastersul European nu se va desfăşura la Bucureşti pentru că există unele probleme. Organizatorii nu sunt satisfăcuţi şi probabil că va fi mutat. Avem o relaţie cordială cu organizatorii. Aşteptăm să se onoreze contractele, deocamdată nu sunt onorate”, a declarat Hearn intr-o conferinta de presa la Sheffield, anunta Fanatik.

Hearn a mai precizat ca pentru inlocuirea Bucurestiului exista in acest moment trei alternative: Lisabona, Bruxelles si Malta.

Prima editie a Mastersului European de la Bucuresti a fost gazduita de Circul Globus in octombrie 2016. Finala a fost una memorabila, castigata de Judd Trump in joc decisiv in fata marelui Ronnie O’Sullivan.

In pofida unui interes crescut din randul fanilor care au umplut arena la fazele finale, organizatorii au anuntat pierderi si au solicitat micsorarea fondului de premiere de la 350.000 la 200.000 de euro.

Barry Hearn, un afacerist prin definitie, nu ar accepta niciodata asa ceva si, daca nu se intampla o minune, cel mai probabil vom ramane cu amintirea turneului din 2016 frecandu-ne la ochi ca pentru o saptamana zeii snookerului mondial au coborat printre noi.Romania in pericol sa piarda organizarea Mastersului European de snooker