Snooker

Revenire puternica din partea lui Trump in finala Campionatului Mondial. O'Sullivan in corzi!

Sursă foto: twitter.com/livesnooker

Condus cu 12-5 peste noapte de un Ronnie O’Sullivan impecabil la toate capitolele jocului de snooker, Judd Trump a revenit de o maniera entuziasmanta cum putini se mai asteptau.

Trump a castigat sase dintre cele opt jocuri ale sesiunii a treia de luni dupa-amiaza, astfel ca inaintea sesiunii decisive O’Sullivan mai pastreaza doar trei jocuri avans (14-11).

Cunoscut in circuit ca “Asul din pachet”, Trump a inceput sesiunea cu un break de 107 si a incheiat-o cu un 105.

O’Sullivan a comis erori usoare de care a fost complet strain, duminica, in primele doua sesiuni.

Cate un joc pe repriza a obtinut O’Sullivan limitand cat a putut de mult pierderile.

“Racheta” are nevoie de un restart pronuntat in orele care separa sesiunile de luni pentru a se putea prezenta la adevarata valoare in frame-urile care vor decide titlul mondial.

Prezent in a opta finala de Campionat Mondial din cariera, O’Sullivan urmareste egalarea recordului detinut de scotianul Stephen Hendry (7 titluri).

Judd Trump joaca in doar a treia lui finala la Crucible, unde a cucerit un titlu pana acum.

Un maxim posibil de zece frame-uri se vor juca in sesiunea decisiva de luni seara.

Primul la 18 castiga meciul si titlul mondial. O’Sullivan ramane in continuare favorit la victorie in pofida unei evolutii sub asteptari in sesiunea a treia, cand n-a reusit break mai mare de 64 de puncte.

Meciul va fi reluat luni seara de la ora 21:00.Revenire puternica din partea lui Trump in finala Campionatului Mondial. O'Sullivan in corzi!