Snooker

Revenire de senzatie din partea lui Mark Williams in semifinala cu Judd Trump

Sursă foto: https://twitter.com/snookertr/

Condus cu 7-1 dupa prima sesiune, galezul Mark Williams a revenit spectaculos si a strans rezultatul in urmatoarele doua sesiuni programate. Totul se va decide sambata, cand este programata sesiunea finala.

Meciul va fi reluat de la scorul 13-11 in favoarea lui Trump, jucator care a fost pus sub o mare presiune.

Nimic nu anunta revenirea lui Williams, dupa ce Trump a castigat doua din primele trei frame-uri ale sesiunii secunde cu break-uri de peste o suta de puncte (114, 100).

Williams a raspuns cu un 119, castigand trei din urmatoarele cinci frame-uri.

Triplul campion mondial a reusit o sesiune a trei de vis pentru el si fanii lui, cu break de 137 de puncte in al doilea frame al sesiunii.

Trump a incheiat ziua cu un break mare de 125 de puncte, reusind sa se distanteze la doua jocuri inaintea sesiunii finale.

Per total, o zi secunda a semifinalelor extrem de productiva pentru Williams, galezul trecandu-si in cont un total de patru break-uri de peste o suta de puncte.

Sesiunea finala este programata, sambata, incepand cu ora 16:30.

In cealalta semifinala, Ronnie O’Sullivan il conduce pe John Higgins, cu 10-6, inaintea ultimelor doua sesiuni programate sambata la pranz si seara.

Finala Campionatului Mondial de la Crucible se va disputa in doua zile impartite de asemenea in patru sesiuni, invingator fiind primul la 18.



Revenire de senzatie din partea lui Mark Williams in semifinala cu Judd Trump