Snooker

Reactiile lui Trump si O’Sullivan dupa finala epica de la Bucuresti

Vedeti mai jos ce au declarat cei doi finalisti care au incantat publicul din Romania si milioanele de telespectatori care au urmarit cu sufletul la gura finala primei editii a turneului European Masters.

Condus cu 5-3 si mai ales cu 8-6, Trump a gasit puterea sa revina in extremis si castige meciul in urma jocului decisiv.

“Judd a meritat sa castige de departe finala. A jucat snookerul mai bun astazi si vreau sa-l felicit pentru asta. Niciodata nu este usor contra lui, un jucator extrem de talentat”, a comentat O’Sullivan dupa meci.

La randul sau Trump a vorbit despre meciul cu O’Sullivan si despre rasturnarea spectaculoasa de scor.

“A fost un meci foarte greu. Ronnie nu a jucat la fel de bine pe cat este capabil sa o faca, dar chiar si asa aproape m-a invins, ceea ce arata cat este de bun. Este unul dintre putinii jucatori care pot pune presiune pe tine chiar si cand se afla in fotoliu”, a spus Trump.

“Lovitura mea de siguranta nu a fost la cel mai inalt nivel, dar am reusit cateve lovituri de distanta cand aveam mai mare nevoie, iar castigarea acestui trofeu inseamna mult pentru mine si increderea mea”, a adaugat campionul de la Bucuresti.

In varsta de 27 ani, Judd Trump a obtinut in Romania al saselea sau titlu intr-un turneu de puncte dupa Openul Chinei (2), Shanghai Masters (2) si Campionatul International.

Acesta mai are alte cinci finale pierdute, dintre care una la Campionatul Mondial din 2011 in fata lui John Higgins, pe care l-a Bucuresti l-a invins acum fara drept de apel, si o alta la Campionatul Regatului Unit din 2014 pierduta in joc decisiv chiar la Ronnie O’Sullivan.



Reactiile lui Trump si O’Sullivan dupa finala epica de la Bucuresti