Snooker

Promisiunea lui Ronnie O'Sullivan pentru fanii snookerului din Romania

Prezent pentru prima data in Romania, Ronnie O'Sullivan a facut o promisiune fanilor snookerului din tara noastra la finalul meciului demonstrativ disputat sambata seara in compania conationalului sau englez Stuart Bingham sub cupola Circului Globus din Capitala.

Cel mai talentat jucator de snooker al tututor timpurilor si omul care practic a ridicat acest sport la nivel de arta, Ronnie O'Sullivan s-a declarat incantat de publicul din Romania si a spus ca la inceputul meciului a avut emotii in fata campionul mondial en-titre, Stuart Bingham.

Ronnie O'Sullivan a vorbit despre victimile incendiului din clubul Colectiv, exprimandu-si regretul pentru cele intamplate, si a tinut sa le faca iubitorilor snookerului din Romania o promisiune pentru anul 2016.

Tara noastra va organiza in premiera un turneu de puncte sub egida World Snooker, este vorba de Campionatul European destinat profesionistilor, iar Ronnie a fost extrem de clar in exprimare: “Va promit ca va fi cel mai tare turneu din circuitul mondial”.

Aceasta inseamna cel putin un singur lucru, si anume ca sunt mari sanse ca Ronnie O'Sullivan sa revina in Romania in 2016 pentru a fi prezent la masa intr-un turneu oficial.



Promisiunea lui Ronnie O'Sullivan pentru fanii snookerului din Romania