Snooker

Programul sferturilor la Masters

Sursă foto: facebook.com/EuropeanMastersOfficial/

Miercuri seara au fost completate partidele turului inaugural la Masters, competitie gazduita de prestigioasa Alexandra Palace din Londra, dupa ce Mark Selby a trecut in joc decisiv de Mark Williams (6-5), iar Barry Hawkins s-a distrat cu Shaun Murphy, un spectator de lux, scor 6-1.

De joi incep sferturile de finala, iar debutul este unul la inaltime, cu duelul dintre Ronnie O'Sullivan si Neil Robertson, partida programata joi de la ora 15:00.

Robertson nu are amintiri prea placute de la ultima intalnire cu Ronnie, englezul castigand de o maniera entuziasmanta cu 6-0 in semifinalele Mastersului European de la Bucuresti.

A fost un meci fara istoric dominat de O’Sullivan de la un capat la altul si in care “Racheta”a reusit break-uri de 118, 79, 92, 63 si 96 de puncte.

In al doilea meci al zilei de la Masters, dupa ora 21:00, se vor intalni Marco Fu si Mark Allen, doi jucatori care in primul tur au reusit surpriza.

Fu l-a eliminat pe Judd Trump in decisiv, cu revenire de la 0-3 si 2-4, in timp ce Allen a trecut de John Higgins de asemenea in urma jocului decisiv.

Vineri, in celelalte doua sferturi de finala, se intalnesc Mark Selby cu Barry Hawkins si Ding Junhui cu Joe Perry.



Programul sferturilor la Masters