Snooker

Programul meciurilor de la Best of Snooker. Campionul mondial Mark Selby joaca la Bucuresti

Mark Selby, castigatorul titlului mondial la Crucible in urma cu doar cateva saptamani, a ajuns cu trofeul la Bucuresti pentru a juca la Best of Snooker alaturi de australianul Neil Robertson si conationalul sau englez Judd Trump.

Cele trei meciuri se vor disputa dupa principiul “cel mai bun din 7 frame-uri”. Pauzele dintre meciuri vor fi de 10 minute. Ordinea meciurilor va fi urmatoarea:

Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson
Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump
Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

Accesul in locatie va fi permis incepand cu ora 18.00, startul meciurilor demonstrative urmand a fi dat in jurul orei 19.00. Copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit la eveniment. Persoanele care au achizitionat bilete la Categoria BLACK, ce includ loc VIP si Meet&Greet vor beneficia de o intrare separata si sunt rugate sa vina la locatie la ora 18.00 pentru intalnirea cu jucatorii.

In foayerul salii se vor putea gasi apa, sucuri si snacks-uri. De asemenea, fanii vor putea achizitiona si tacuri de snooker si bile semnate de jucatori - produse de tip merchandise. Mark Selby va aduce cu el si cupa castigata la inceputul lunii mai la Campionatul Mondial de Snooker,  pe care fanii o vor putea admira si fotografia.

In timpul meciurilor va fi permisa fotografierea folosind telefoane, dispozitive compacte - aparate cu obiective non-interschimbabile, fara a folosi blitzul si nici modul filmare.

Se mai gasesc bilete, acestea putand fi achizitionate de la Circul Globus, de la librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan din statia de metrou Unirii 1, din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, de la Agentiile TUI Travel, Eurolines, de la Palatul Copiilor sau Teatrul Elisabeta. Preturile sunt urmatoarele:

- 800 lei – Categoria BLACK – include loc VIP + Meet&Greet cu jucatorii
- 500 lei – Categoria VIP 
- 300 lei – Categoria I
- 200 lei – Categoria II
- 100 lei – Categoria III



Programul meciurilor de la Best of Snooker. Campionul mondial Mark Selby joaca la Bucuresti