Snooker

Optimile Mastersului s-au incheiat cu doua meciuri in decisiv. Sferturile se anunta de foc!

Sursă foto: https://twitter.com/WeAreWST

Principalul favorit Judd Trump si Kyren Wilson au avut nevoie de joc decisiv pentru a prinde ultimele locuri in sferturile Mastersului de la Londra, unul dintre cele mai prestigioase turnee din snookerul mondial profesionist.

Trump l-a invins pe nord-irlandezul Mark Allen, scor 6-5, dupa ce in frame-ul opt a revenit de la un snooker.

Cel supranumit "Asul din pachet" si-a trecut in cont trei break-uri de peste o suta de puncte, printre acestea si un 135, cel mai mare de la Masters pana in acel moment.

Allen a condus cu 4-3 si a fost foarte aproape de a avea chiar dublu avantaj pe tabela in frame-ul "furat" practic de Trump cu recuperea acelui snooker amintit mai sus.

Kyren Wilson a avut 3-0 in fata lui Stuart Bingham, dar n-a fost scutit de emotii pana la final.

Fostul campion mondial a revenit formidabil si in jocul opt a corectat recordul pentru cel mai mare break al turneului, reusind un 139!

Finalul s-a jucat strans si diferenta a fost facuta la bilele colorate in favoarea lui Wilson.

"Simteam ca pot ajunge departe in turneu", a spus imediat dupa meci Bingham, vizibil afectat de pierderea partidei.

Joi debuteaza faza sferturilor de finala, cu meciuri dintre cele mai tari. Practic, fiecare partida in sine este cat o finala la Masters, unde se joaca in continuare dupa sistemul "cel mai bun din 11".

Balul este deschis de confruntarea Neil Robertson - Ronnie O'Sullivan (15:00), pentru ca in sesiunea de seara sa avem un clasic al snookerului intre titanii Mark Williams si John Higgins, de la ora 21:00.

Programul sferturilor va fi completat, vineri, de confruntarile Judd Trump - Kyren Wilson (15:00) si Barry Hawkins - Mark Selby (21:00).



Optimile Mastersului s-au incheiat cu doua meciuri in decisiv. Sferturile se anunta de foc!