Snooker

Neil Robertson, eliminat in primul tur la Crucible. Pe 22 mai vine la Bucuresti

Jucatorul australian Neil Robertson, fost campion mondial, a parasit marti seara Campionatul Mondial de la Crucible eliminat in primul tur.

Robertson nu s-a regasit niciun moment in fata unui Michael Holt care a reusit cea mai mare victorie a carierei, impunandu-se cu 10-6.

De la 9-4 la ultima pauza Robertson a revenit la 9-6, insa australianul a trebuit sa joace tot timpul la limita si sub presiune, iar ratarea decisiva nu a intarziat sa apara.

Holt a reusit un break de 140 de puncte, cel mai mare de pana acum al turneului, si merge in optimi cu un moral excelent pentru a-l intalni pe galezul Mark Williams.

Cu Neil Robertson ne intalnim pe 22 mai la Bucuresti cu ocazia evenimentului demonstrativ Best of Snooker. Australianul va juca la Circul Globus intr-un triunghiular alaturi de Mark Selby si Judd Trump.

Marti s-a mai incheiat un meci la Campionatul Mondial, cu John Higgins invingator detasat in fata lui Ryan Day, scor 10-3. Un meci dominat de "Vrajitorul din Wishaw" si decis practic dupa prima sesiune in care acesta a reusit nu mai putin de trei break-uri de peste o suta de puncte.



Neil Robertson, eliminat in primul tur la Crucible. Pe 22 mai vine la Bucuresti