Snooker

Momente jenante pentru campionul mondial Mark Selby la Bucuresti

Mark Selby, campionul mondial in exercitiu si principalul favorit la castigarea turneului Romanian Snooker Masters, a avut parte de un moment care l-a facut sa roseasca in timpul meciului dintre Mark Williams si Ali Carter.

Ajuns la arena Circului Metropolitan imbracat intr-o geaca de piele neagra si jeansi slim, cu ghete de culoare neagra, desprins parca dintr-un tablou al vedetelor din industria muzicala sau de film, Selby s-a plimbat in voie pe holurile arenei inainte de a intra la una dintre loje pentru ultimul frame al mecilui amintit mai sus.

Cu o atitudine relaxata si butonand telefonul mobil probabil in cautarea unor informatii despre petrecerea timpului liber in Bucuresti, cel supranumit “Bufonul din Leicester” si-a sprijinit la un moment dat piciorul drept de spatarul scaunului din fata.

O faza care a trecut neobservata pentru mult, doar il aveam in fata pe campionul mondial in exercitiu.

Nu de aceeasi parere a fost si omul de ordine plasat intamplator in spatele lui Mark si care, intr-un excel de zel tipic romanesc si fara a-l cunoaste in mod evident pe Selby, i-a atras atentia acestuia pentru pozitia necorespunzatoare.

Selby, ca un scolar prins cu lectia neinvatata, s-a conformat si usor jenat de situatie a schitat un zambet care din proximitate nu a parut tocmai al lui.

Mark Selby inchide ziua de miercuri, prima a turneului, contra chinezului Liang Wenbo, un alt “nebun” frumos al circuitului mondial profesionist de snooker.



Momente jenante pentru campionul mondial Mark Selby la Bucuresti