Snooker

Mark Selby trece cu emotii de primul tur la Crucible

Sursă foto: https://twitter.com/snookerlivecz/

Triplul campion mondial Mark Selby a avut parte de un prim tur complicat la Crucible contra chinezului Zhao Xintong.

Condus in prima sesiune cu 5-1, Mark Selby a limitat pierderile pana la pauza, cand chinezul in varsta de 22 ani a intrat cu avantaj de doua frame-uri.

Selby a egalat scorul la reluare prin intermediul unor break-uri de 62 si 131 de puncte, pentru a prelua conducerea in premiera la 7-6.

Zhao a avut puterea sa revina (7-7) si meciul parea ca se indreapta tarziu in noapte spre un posibil frame decisiv.

Experienta superioara si-a spus in cele din urma cuvantul, iar “Bufonul din Leicester” a avut toate motivele din lume sa rasufle usurat dupa bila care i-a asigurat matematic victoria (10-7).

“Sunt super incantat pentru aceasta calificare. Stiam ca va fi un meci dificil inca de la tragerea la sorti. Mai jucasem impotriva lui de cateva ori si stiam ca nimic nu-l va opri de la jocul sau ofensiv. Cateva bile jucate de el au fost de-a dreptul incredibile”, a spus Selby dupa meci, anunta World Snooker.

“Intotdeauna am avut emotii in primul meci la Crucible. Dupa ce dai la o parte acest prim meci simti cu adevarat ca faci parte din turneu”, a mai spus Selby.

In turul urmator Mark Selby il intalneste pe Gary Wilson, cel care il elimina in decisiv pe Luca Brecel dupa un ultim frame de 79 minute.



Mark Selby trece cu emotii de primul tur la Crucible