Snooker

Judd Trump si-a aparat trofeul cucerit in 2016 la Bucuresti

Sursă foto: twitter.com/WPBSAofficial

Intr-o finala suta la suta englezeasca, Judd Trump l-a invins pe Stuart Bingham pentru al doilea titlu consecutiv la European Masters.

Mutat din Romania la Lommel in Belgia, turneul de puncte organizat de World Snooker a respectat reteta din 2017 in ceea ce-i priveste pe cei doi finalisti.

La Bucuresti am avut un ultim act epic decis intre Judd Trump si Ronnie O’Sullivan la jocul decisiv in favoarea “Asului din pachet”.

Nu mult a lipsit ca si editia gazduita de Lommel sa fie adjudecata in frame decisiv, Trump impunandu-se in fata lui Bingham, cu 9-7.

Fostul campion mondial ramane cu cel mai mare break al finalei, un 130 reusit in a doua sesiuni. In total au fost cinci break-uri de peste o suta de puncte in timpul finalei, trei dintre acestea obtinute de Bingham.

Pentru Trump acesta este al 8-lea turneu de puncte din cariera, titlu la care a ajuns dupa doua meciuri castigate in joc decisiv.

Trump i-a invins pentru al doilea titlu European Masters pe Cao Yupeng (6-1 in semifinale), Mark Allen (4-3 in sferturi), David Gilbert (4-2 in optimi), Martin O’Donnell (4-3 in turul doi) si pe Adam Duffy (4-1 in primul tur)



Judd Trump si-a aparat trofeul cucerit in 2016 la Bucuresti