Snooker

Judd Trump il invinge pe Ronnie O'Sullivan in finala Openului Irlandei de Nord

Sursă foto: https://twitter.com/WorldSnooker

Al doilea turneu din seria Home Nations i-a revenit englezului Judd Trump dupa o finala electrizanta contra marelui Ronnie O'Sullivan.

Trump, numarul unu mondial si jucatorul momentului in snookerul mondial, a obtinut victoria, cu 9-7, dupa ce a condus in permanenta pe tabela de marcaj (3-1, 5-3).

Finala a fost una de foarte buna calitate, cu nu mai putin de sase break-uri de peste o suta de puncte. Patru dintre acestea au fost reusite de trump.

In jocul 7 Trump s-a oprit la 88 de puncte, ratand o tentativa de break maxim (147).

Apoi, in jocul 11, acelasi Trump rata neagra si se oprea la 113 intr-o a doua tentativa de 147.

Ronnie a incercat si el break-ul maxim in jocul 12, cand a ratat o rosie oprindu-se la 72 de puncte.

Interesant este ca Judd Trump castiga pentru al doilea an turneul de la Belfast cu acelasi scor in fata lui Ronnie O'Sullivan.

Pentru Trump acesta este titlul de puncte cu numarul 14 din cariera.

"Este incredibil sa castig din nou. Sa-mi apar orice titlu este mereu dificil, dar sa o fac in fata lui Ronnie este extra special. Cred ca a fost un meci placut pentru privitori. Stiam ca e important sa am un inceput bun in fata lui. De fiecare data in fata lui Ronnie trebuie sa joc cel mai bun snooker al meu pentru a avea o sansa", a declarat Trump la final pentru Eurosport.Judd Trump il invinge pe Ronnie O'Sullivan in finala Openului Irlandei de Nord