Snooker

Infrangere usturatoare pentru Ronnie O’Sullivan la Masters

Sursă foto: twitter.com/worldsnooker1

Englezul Ronnie O’Sullivan, detinatorul trofeului la Masters, a parasit competitia de la Londra, joi, in faza sferturilor de finala.

Dupa un prim tur in care l-a spulberat pe chinezul Marco Fu, cu un categoric 6-0, O’Sullivan a gustat la randu-i din amaraciunea unei infrangeri la scor pierzand, cu 6-1, in fata nord-irlandezului Mark Allen.

Nimic nu anunta rezultatul surprinzator dupa un inceput cu Ronnie in prim plan, englezul poreclit “Racheta” reusind un break castigator de 75 de puncte in frame-ul inaugural.

Interesant este ca in urmatoarele trei jocuri O’Sullivan n-a mai reusit decat un singur punct (!), ceea ce nu se intampla prea des in circuitul mondial profesionist.

Allen a trecut in fata pe tabela dupa break-uri castigatoare de 65, 115, 85 si 81 de puncte.

Din totalul de sapte frame-uri disputate, O’Sullivan n-a introdus nici macar o bila rosie in trei dintre acestea, ceea ce iarasi reprezinta o curiozitate.

Lovitura de distanta a lui Ronnie a fost un dezastru (67%), in timp ce Allen n-a ratat nimic din orice pozitie a avut bila alba.

Allen, pentru a treia oara calificat in semifinale la Masters, il va intalni pentru un loc in marea finala pe invingatorul dintre John Higgins si Ryan Day, meci programat vineri de la 21:00.



Infrangere usturatoare pentru Ronnie O’Sullivan la Masters