Snooker

Infrangere dureroasa pentru Ronnie O’Sullivan la Mastersul German

Sursă foto: twitter.com/snookercueist

Recent campion la Masters pentru a saptea oara in cariera, Ronnie O’Sullivan a pierdut in primul tur in competitia de la Berlin.

O’Sullivan a avut meciul cu Mark King in mana si la un moment dat conducea cu 4-1 la un singur joc distanta de victorie.

King a intors spectaculos rezultatul si l-a invins pe “The Rocket” in joc decisiv, scor 5-4, dupa un meci in care n-a existat niciun break de peste 100 de puncte. Cel mai mare a fost reusit de King in jocul sase si a avut 93 de puncte. Ronnie n-a avut break mai mare de 81.

In acelasi loc, in urma cu cinci ani, O'Sullivan revenea de la 0-4 si castiga in primul tur in fata lui Andrew Higginson dupa jocul decisiv, pentru ca apoi sa obtina titlul la Mastersul German.

Ziua inaugurala in Tempodromul din Berlin a fost marcata de break-ul maxim reusit de englezul Tom Ford in frame-ul doi al meciului cu Peter Ebdon (5-2).

Intr-o alta partida, veteranul Jimmy White a fost invins, dramatic, in joc decisiv de finlandezul Robin Hull, scor 5-4, aceasta dupa ce englezul a condus cu 4-3 la un moment dat.



Infrangere dureroasa pentru Ronnie O’Sullivan la Mastersul German