Snooker

Incredibila revenirea lui Marco Fu la Crucible

Sursă foto: twitter.com

Campionatul Mondial de snooker a continuat, luni, cu o zi a treia marcata de revenirea formidabila a jucatorului chinez Marco Fu.

Condus cu 7-1 de tanarul belgian Luca Brecel, Fu a intors neverosimil scorul si a castigat tarziu in noapte, cu 10-9, in urma jocului decisiv.

Brecel a condus cu 9-8 la un moment dat si mai avea nevoie de un singur frame pentru a obtine calificarea in optimile de finala.

Intr-un alt meci echilibrat din primul tur, fostul campion Shaun Murphy l-a invins pe chinezul Yan Bingtao, cu 10-8, dupa ce in frame-ul patru a obtinut un break de 112, al 60-lea de peste 100 reusit la Crucible. Cu aceasta ocazie Murphy l-a egalat pe Mark Selby la numarul de break-uri de peste 100 de puncte la Campionatul Mondial.

Stuart Bingham a trecut de Peter Ebdon, cu 10-5, intr-un duel al fostilor campioni mondiali, in timp ce Mark Allen continua la randul sau competitia, dupa 10-8 contra lui Jimmy Robertson.

In alte doua meciuri dupa primele sesiuni John Higgins il conduce pe Martin Gould, cu 7-2, acelasi scor inregistrandu-se in partida dintre Ding Junhui si Zhou Yuelong.



Incredibila revenirea lui Marco Fu la Crucible