Snooker

Clasicul Ronnie O'Sullvian-Mark Selby revine in sferturi la Openul Galez

Pentru a doua oara in acest an jucatorii Ronnie O'Sullivan si Mark Selby se vor infrunta in sferturile unui turneu important.

Dupa disputa de la Mastersul londonez, unde O'Sullivan l-a invins pe Selby, de aceasta data cei doi rivali englezi vor juca pentru un loc in semifinalele Openului Galez de la Motorhead Arena din Cardiff.

Ronnie O'Sullivan l-a invins, joi, in optimile de finala pe chinezul Yu Delu, cu 4-1. Jucatorul asiatic a castigat primul frame cu o lovitura norocoasa in urma repozitionarii bilei negre, dupa care meciul a fost la discretia lui O'Sullivan.

La un moment dat, dupa un frame, O'Sullivan a reclamat arbitrului ca ar exista o problema cu manta superioara a mesei de joc, insa meciul a continuat fara a fi luata vreo masura.

Dupa victoria lui O'Sullivan la masa televizata au coborat Mark Selby si Mark Williams pentru un meci castigat de englez, cu 4-2.

Williams a castigat primul frame pe fondul mai multor erori "nefortate" comise de Selby, insa Bufonul din Leicester a revenit cu un break mare.

Cea mai mare surpriza a optimilor a fost furnizata de galezul Michael White, al 17-lea jucator al lumii, care l-a eliminat pe scotianul John Higgins, liderul mondial si detinatorul titlului, cu 4-1.

Mark Allen a trecut de Barry Hawkins in urma jocului decisiv (4-3), Neil Robertson l-a eliminat pe Marco Fu (4-2), iar Ben Woollaston, finalist in 2015, a fost nemilos cu Martin Gould, recent campion la Mastersul German (4-1).



Clasicul Ronnie O'Sullvian-Mark Selby revine in sferturi la Openul Galez