Snooker

Cine era "tipu' in blugi" si geaca de piele de la finala European Masters de snooker?

Multa lume s-a intrebat privind ceremonia de premiere de la Masters-ul European de Snooker de la Bucuresti cine era barbatul in geaca de piele si blugi (stanga in imagine) care a aparut minute bune in centrul imaginilor tv de la Eurosport.

Acaparand cadrele tv, multa lume s-a intrebat daca nu a fost cumva o greseala ca un barbat in blugi si geaca scurta de piele sa apara langa vedetele din snooker imbracate la patru ace, dar si de Ion Tiriac - pregatit de gala  in sacou bej si haine elegante.

"Cine e tipul asta?", a fost una intre intrebarile legitime legate de aparitia bizara, in haine de strada, printre spilcuitii ceremoniei.

Totusi acesta nu era nimeni altul decat unul dintre organizatori, unul dintre reprezentantii organizatorilor turneului de snooker, cel care a avut grija ca editia de European Masters de la Bucuresti sa fie una foarte reusita. Pe nume Adrian Thiess, acesta lucreaza pe partea de Relatii Publice a agentiei McCann Thiess, avand si o functie de conducere. El este cel care se afla si in spatele Tiriac Trophy si este un bogat om de afaceri roman.

Asadar, prezenta sa pe scena nu a fost o greseala, ci una 'la job', dar intr-o tinuta lejera.

O alta persoana despre care lumea nu a stiut cine era a fost femeia care s-a pozat alaturi de Jud Trump, castigatorul Mastersului. Ea a aparut brusc langa Trump chemata printr-un gest cu mana facut chiar de Thiess.

Nu cunoastem numele fetei, dar din ceea ce am aflat aceasta este prietena lui Judd, rezidenta in zona araba Dubai.



Cine era "tipu' in blugi" si geaca de piele de la finala European Masters de snooker?