Snooker

Biletele la meciurile lui Ronnie O'Sullivan de la Bucuresti s-au dat ca painea calda

Precum este prezentat la intrarea sa in arena cu celebrul "Clipeste si-l vei rata", tot asa s-au vandut de repede biletele scoase la vanzare luni la prima ora pentru meciul lui Ronnie O'Sullivan de la Bucuresti. Noutatea din partea organizatorilor este ca nu va fi un singur meci in Capitala ci doua, dupa ce evenimentul programat pe 22 noiembrie la Cluj-Napoca a fost anulat.

Cu o "mica" intarziere de aproape jumatate de ora, cei de la Eventim au trimis catre abonati link-urile pentru plasarea comenzilor la meciul gazduit de Circul Globus pe 21 noiembrie putin dupa ora 10 a diminetii de luni.

Nu ai fost atent la primirea link-ului, ai intors capul intr-o parte sau pur si simplu ai clipit, si biletele la prima categorie de pret, 97 lei, deja nu mai erau disponibile.

“Ne cerem scuze pentru intarzierea datorata unor probleme tehnice. Vanzarea dedicata abonatilor la Ticket Alarm-ul Ronnie O'Sullivan a inceput! Vanzarea publica va fi decalata pentru ora 10.30!”, a fost anuntul responsabililor cu vanzarea biletelor.

Dupa doar 10 minute de la comercializare online mai ramasesera disponibile doar tichete la Vip si categoria I, adica la preturi de 1512, respectiv 291 lei.

Ulterior, in jurul pranzului, cei de la Eventim au anuntat anularea meciului de la Cluj-Napoca si programarea unui al doilea meci tot la Bucuresti pentru duminica, 22 noiembrie, de la ora 20.

Noile bilete au fost scoase la vanzare tot online cu incepere de la ora 14 dar, mai rapid chiar si decat in “sesiunea de dimineata”, cele de la categoria a 3-a, la 97 lei, s-au epuizat in nici macar doua minute.

De stiut ca biletele sunt cu acces general, locurile din Circul Globus urmand a fi ocupate in ordinea sosirii norocosilor care au prins un loc la unul dintre cele doua meciuri demonstrative pe care Ronnie O'Sullivan le va sustine la Bucuresti in 21 si 22 noiembrie.

Partener la masa de joc ii va fi Stuart Bingham, campionul mondial in exercitiu, iar arbitru la masa nimeni alta decat indragita Michaela Tabb.



Biletele la meciurile lui Ronnie O'Sullivan de la Bucuresti s-au dat ca painea calda