Snooker

Alex Crisan i-a arbitrat pe Ronnie O’Sullivan si Jimmy White la Openul Irlandei de Nord

O parte din istoria snookerului mondial s-a aflat, miercuri seara, in prim plan in turul 2 la Openul Irlandei de Nord de la Belfast, acolo unde s-au intalnit englezii Ronnie O’Sullivan si Jimmy White.

Asa cum era de asteptat, O’Sullivan si-a respectat statutul de favorit, impunandu-se in final, cu 4-1, in fata unui White aflat la limita prezentei in circuitul mondial profesionsit. Cel mai mare break a fost reusit de O’Sullivan in frame-ul al doilea (141 puncte).

Ajuns la 54 de ani, White poate ca nu mai are precizia si acuratetea aratata in tinerete, dar ramane un jucator de clasa mondiala, un campion prin excelenta al acestui sport.

Arbitru la masa a fost conationalul nostru Alex Crisan, singurul roman patruns in elita snookerului mondial si care l-a mai arbitrat pe Ronnie si in aceasta toamna la Mastersul European de la Bucuresti.

La finalul meciului cu White, la traditionala strangere de mana a arbitrului, Ronnie a parut putin arogant cu Alex Crisan, strangandu-i mana fara prea multa implicare si usor intors cu spatele. Era mai degraba preocupat sa discute cu Jimmy diverse in loc sa-si priveasca in ochi interlocutorul asa cum o cere eticheta.

foto: facebook.com/pg/EuropeanMastersOfficial



Alex Crisan i-a arbitrat pe Ronnie O’Sullivan si Jimmy White la Openul Irlandei de Nord