Snooker

Adio titlu! Ronnie O’Sullivan eliminat in optimi la Crucible

Sursă foto: twitter.com

Ramas principal favorit la castigarea Campionatului Mondial dupa eliminarea lui Mark Selby inca din primul tur, Ronnie O’Sullivan a parasit competitia, sambata, fiind eliminat de Ali Carter.

Cel supranumit “Capitanul” a castigat, cu 13-9, iar la final s-a bucurat ca pentru castigarea titului mondial.

O rabufnire din partea lui Carter care a obtinut prima lui victorie in fata lui O’Sullivan la Crucible, loc in care a pierdut doua finale in fata “Rachetei”.

In primul tur Carter a avut un meci extrem de greu cu scotianul Graeme Dott, pe care l-a invins, cu 10-8, dupa ce a fost condus cu 3-0 si 6-3.

O’Sullivan ramane asadar cu cele cinci titluri mondiale obtinute pana acum, iar in cursa pentru trofeul din acest an raman jucatori precum John Higgins, Judd Trump sau Ding Junhui.

In primele doua tururi au parasit intrecerea Mark Selby, Stuart Bingham, Neil Robertson si Shaun Murphy, pentru a-i nominaliza pe cei care au triumfat cel putin o data la Campionatul Mondial.

Carter va juca in sferturi cu invingatorul meciului dintre galezul Mark Williams si englezul Robert Milkins, intalnire care debuteaza sambata seara de la 21:00.

De la aceeasi ora va fi reluata pentru sesiunea decisiva partida dintre Kyren Wilson si Jamie Jones de la scorul de 11-5 in favoarea lui Wilson. Invingatorul il intalneste in sferturi pe nord-irlandezul Mark Allen.

Intr-un alt meci din optimi John Higgins il conduce autoritar pe Jack Lisowski, cu 8-0. Partida va fi reluata duminica de la 16:30



Adio titlu! Ronnie O’Sullivan eliminat in optimi la Crucible