Snooker

Adio milion! O'Sullivan invins de un anonim la Belfast

Sursă foto: twitter.com/worldsnooker1

Ronnie O'Sullivan a iesit, joi, din cursa pentru obtinerea bonusului de un milion de lire sterline pe care l-ar fi obtinut prin castigarea tuturor celor patru turnee din Home Nation Series.

Campion la Openul Englez, O'Sullivan era condamnat sa castige in aceasta saptamana Openul Irlandei de Nord pentru a ramane in cursa pentru bonusul de un milion de lire sterline promis de World Snooker.

Oboseala acumulata saptamana precedenta in China, unde Ronnie a castigat Mastersul de la Shanghai, si zborul de 10 ore spre Belfast si-au spus in cele din urma cuvantul.

"Daca reusesc sa ma odihnesc cum trebuie pana joi-vineri, atunci am o sansa", spunea Ronnie intr-un interviu luat de Jimmy White la postul Eurosport.

O'Sullivan a trecut de primele doua tururi fara prea mari probleme, dar a clacat la meciul de joi cu Elliott Slessor din turul al treilea, meci pe care jucatorul clasat pe locul 82 mondial l-a castigat, cu 4-1.

Am revazut in multe momente ale jocului un Ronnie de acum un deceniu. Nervos, agitat, nerabdator, O'Sullivan a ratat bile pe care in mod normal le-ar reusi cu ochii inchisi.

Ochi pe care la final campionul englez i-a facut mari nevenindu-i nici lui sa creada ca a putut sa piarda un asemenea meci.



Adio milion! O'Sullivan invins de un anonim la Belfast