Rugby

Florin Vlaicu, record de selectii in nationala de rugby a Romaniei: "Am facut istorie" (VIDEO)

Cunoscut pentru porecla "Americanul", jucatorul Florin Vlaicu a bifat, sambata seara, la meciul cu Statele Unite ale Americii selectia cu numarul 94 pentru nationala de rugby a Romaniei si a devenit astfel cel mai selectionat jucator din istoria echipei noastre.

Pentru performanta sa, Vlaicu a primit un trofeu din partea Federatiei Romane de Rugby, iar la final a acordat cateva declaratii pe care vi le prezentam mai jos in format video si text.

"Premiul inseamna foarte mult pentru mine. Nu ma asteptam, dar am muncit foarte mult. Le multumesc colegilor si sper sa fiu sanatos. Le multumim suporterilor care vin alaturi de noi. Trebuie sa tinem capul jos si sa muncim in continuare", a spus Vlaicu.

"Ne-am dorit foarte mult aceasta victorie. N-am mai castigat in fata lor din 1999. Am mai jucat in 2012, 2014 si am pierdut la scoruri stranse. O luam pas cu pas, avem o zi libera si de luni ne concentram asupra meciului cu Canada", a adaugat jucatorul nostru.

Intrebat despre anul in care Romania si SUA s-au intalnit prima data in istorie (n.r. - 1919), Vlaicu nu a nimerit raspunsul din prima, dar a subliniat ceea ce conteaza cu adevarat si anume ca a scris istorie tocmai contra americanilor.

"Prea multa istorie acum. Spre rusinea mea nu stiu, dar eu am facut istorie", a declarat Vlaicu.



Florin Vlaicu, record de selectii in nationala de rugby a Romaniei: "Am facut istorie" (VIDEO)