Rugby

Ucraina incurca planurile Federatiei de Rugby pentru meciul cu Argentina

Sursă foto: https://twitter.com/RugbyRomania

Nationala de rugby a Romaniei va intalni pe 3 iulie, la Bucuresti, Argentina, in primul meci test World Rugby al lunii iulie. Anuntat initial ca se va disputa pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, in urma demersurile facute de Ministerul Tineretului si Sportului la UEFA pentru eliberarea mai rapida a arenei inchiriata de forul european pentru EURO2020, acest lucru devine  imposibil acum in urma calificarii Ucrainei in optimile de finala ale competitiei, aceasta echipa avand baza de antrenament aici, anunta FRR.ro

In aceste conditii, meciul dintre Romania si Argentina se va muta pe Stadionul de fotbal Dinamo din Bucuresti. Decizia finala legata de disponibilitatea Stadionului National de Rugby Arcul de Triumf pentru a gazdui partida de pe 3 iulie se va lua in urma meciului de pe 29 iunie, din optimile de finala ale EURO2020, Suedia – Ucraina de la Glasgow.

"Este o situatie unica si foarte greu de manageriat. Lucrurile se schimba de la o zi la alta, iar asta ne creeaza si noua dificultati majore in organizarea partidei. Multumesc celor de la CS Dinamo pentru suportul si sprijinul imediat pe care ni l-au aratat, pentru toata intelegerea lor.

"Dorinta noastra este sa jucam pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf, este un moment poate unic pentru rugbyul romanesc: o echipa de top mondial ca Argentina, un stadion modern,  un stadion care a fost si este sursa de inspiratie si de motivatie pentru Stejari. Fanii rugbyului merita acest spectacol total. De aceea vom astepta rezultatul meciului de pe 29 iunie, iar  intre timp facem toate demersurile necesare pentru a pregati Stadionul Dinamo de meci", a declarat Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Biletele pentru meciul Romania – Argentina vor fi puse in vanzare  miercuri, 30 iunie, online pe bilete.ro si fizic, in reteaua partenerilor bilete.ro. De asemenea, se vor pune bilete in vanzare de pe 30 iunie si la casieriile de la stadionul care va fi desemnat sa gazduiasca partida.

Federatia Romana de Rugby ofera suporterilor care vor veni la meci posibilitatea de a efectua testul antigen chiar la stadion, in cadrul unui centru mobil, pretul acestuia fiind de 30 lei.



Ucraina incurca planurile Federatiei de Rugby pentru meciul cu Argentina