Rugby

"Stejarii" sarbatoresc alaturi de fani victoria contra americanilor. VIDEO cu imagini pe care nu le vom vedea niciodata la fotbal

Rugbyul, acest sport de golani practicat de domni, si-a respectat inca o data renumele. La o zi distanta dupa incrancenarea si tensiunea traita pe Arena Nationala la partida de fotbal dintre Romania si Polonia, ambasadorii sportului cu balonul oval au oferit o noua perspectiva asupra trairii fenomenului sportiv in general, traire pe care din pacate nu vedem la foarte multe discipline "inchise" publicului.

Dupa victoria obtinuta in fata Statelor Unite, prima pe pamant romanesc in istoria confruntarilor directe, "Stejarii" au fost recompensati cu Trofeul Pearshing pe care l-au aratat fanilor intr-un tur de onoare al stadionului Arcul de Triumf.

Alaturi de jucatori pe teren au celebrat victoria cu americanii si fani de toate varstele ai "Stejarilor", totul intr-o atmosfera foarte placuta si dgajata, impresia generala fiind ca asisti la reuniunea unei mari familii.

Va prezentam mai jos cateva imagini pe care le-am surprins in acest tur de onoare al stadionului dupa istorica victorie cu SUA."Stejarii" sarbatoresc alaturi de fani victoria contra americanilor. VIDEO cu imagini pe care nu le vom vedea niciodata la fotbal