Rugby

Stejarii, meci test la Bucuresti impotriva Argentinei

Sursă foto: frr.ro

Selectionata "pumelor" argentiniene vine la Bucuresti pentru un meci test contra nationalei de rugby a Romaniei.

Meciul programat pe 3 iulie va inaugura unul dintre cele doua stadioane construite recent, Ghencea sau Arcul de Triumf.

Pumele revin in Romania dupa 29 de ani, ultimul meci  disputat aici fiind in 1992, la Bucuresti, cand s-au impus cu 21-18.

“Nationala de rugby a Romaniei merita aceste meciuri puternice cu Argentina si cu Scotia, cu atat mai mult cu cat sunt meciuri pe care le asteptam de foarte multa vreme.

"Ma bucur ca putem sa aducem aici pentru tanara noastra echipa nationala, pentru iubitorii nostri de rugby doua echipe din topul mondial si ma bucur ca vom avea posibilitatea sa jucam aceste partide cu spectatori.

"Este un moment important nu doar pentru suporterii de rugby ca sa mearga pe stadion sa-si incurajeze preferatii, ci pentru toti iubitorii sportului pentru ca, pana la urma trebuie sa privim dincolo de aceasta pandemie si treptat, cu toate masurile recomandate de autoritati, sa ne intoarcem la vietile noastre. Viata noastra, viata sportului inseamna spectatori, inseamna suporteri in tribuna.”, a declarat Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

Romania va intalni, de asemenea la Bucuresti, si nationala Scotiei intr-un meci test programat pe 10 iulie.Stejarii, meci test la Bucuresti impotriva Argentinei