Rugby

Stejarii au plecat la Cupa Mondiala din Anglia. Cadou inedit din partea Federatiei

Nationala de rugby a Romaniei a plecat, miercuri dimineata, spre Anglia pentru a participa la 8-a Cupa Mondiala consecutiva.

Romania va debuta in competitie pe 23 septembrie impotriva puternicei nationale a Frantei. Toate meciurile Stejarilor vor fi live text aici pe onlinesport.ro

La Aeroportul Henri Coanda rugbistii au primit din partea Federatiei cate o caciula dacica, un cadou simbolic care sa le tina de cald in capricioasa Anglie.

"Speram sa ne poarte noroc aceste caciuli si sa luptam asa cum au luptat si stramosii nostri", a comentat Andrei Radoi, component de baza in echipa noastra.

"Cu Franta va fi un meci foarte greu, vom incepe ca din pusca acest turneu, impotriva ultimei finaliste a Cupei Mondiale. Dar speram sa iesim cu capul sus de pe teren", a adaugat acesta.

La randul sau, Paulica Ion a adaugat: "Mergem la marea infruntare. Federatia s-a gandit sa ne faca si un mic cadou, sa nu uitam ca suntem romani, dar poate si pentru ca mergem in Anglia si acolo e un pic mai racoare".

Intr-o grupa din care mai fac parte Franta, Irlanda, Italia si Canada, echipa Romaniei are drept obiectiv obtinerea a doua victorii.

Romania debuteaza pe 23 septembrie la Londra impotriva Frantei, urmand ca pe 27 septembrie sa infrunte Irlanda tot in capitala Regatului Unit.

Pe 6 octombrie Romania va intalni Canada la Leicester, pentru ca in 11 octombrie sa disputam duelul cu Italia la Exeter.



Stejarii au plecat la Cupa Mondiala din Anglia. Cadou inedit din partea Federatiei