Rugby
 

Stejarii au fost primiti oficial la Cupa Mondiala. Primul antrenament in Anglia (video)

Componentii nationalei de rugby a Romaniei au participat, joi seara, la festivitatea de bun venit organizata de England Rugby 2015 si reprezentantii Cupei Mondiala, informeaza Federatia Romana de Rugby (FRR).

Festivitatea a fost deschisa de corul de copii de la scoala St. Aubyn, care a interpretat melodia World in Union in fata unui public numeros prezent la eveniment.

Vice-Presedintele World Rugby, Oregan Hoskins si Presedintele Federatiei Engleze de Rugby, Jason Leonard le-au urat bun venit Stejarilor si succes la aceasta editie a Cupei Mondiale.

Jucatorii au primit medalii de participare si faimoasele caps, oferite la fiecare editie a Cupei Mondiale, o sapca prin care se atesta calitatea de jucator.

Antrenorul principal al Romaniei, Lynn Howells s-a declarat incantat de conditiile oferite si a multumit World Rugby si England 2015 pentru urarile de bun venit.

Aceasta a fost primirea oficiala a Stejarilor la Cupa Mondiala de Rugby din Anglia.

De asemenea, jucatorii nostri au efectuat primul antrenament pe pamant englez. Vedeti imagini mai jos:

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Stejarii au fost primiti oficial la Cupa Mondiala. Primul antrenament in Anglia (video)