Rugby

Stadioane pline la rugby in Noua Zeelanda. Efectul post pandemiei de coronavirus!

Sursă foto: https://twitter.com/SuperRugby/

Organizatorii competitiei Super Rugby din emisfera sudica se asteapta la un numar mare de spectatori la partidele programate in aceasta saptamana.

Noua Zeelanda se numara printre tarile care au anuntat eradicarea pandemiei de coronavirus, iar fanii rugbyului sunt asteptati in numar mare pe stadioane.

Oficialii lui Highlanders anticipeaza peste 20.000 de spectatori la partida de sambata cu Chiefs, primul meci important programat in Noua Zeelanda dupa incheierea pandemiei de coronavirus.

Chiar si mai multi suporteri sunt asteptati, in jur de 35.000 de oameni, la meciul de duminica dintre Blues si Hurricanes datorita numarului mare de jucatori ai nationalei All Blacks implicati.

Toate restrictiile impuse de guvernul de la Wellington au fost ridicate luni, 8 iunie, iar masurile de distantare sociala nu mai sunt recomandate dupa ce Noua Zeelanda n-a mai inregistrat niciun caz de imbolnavire cu COVID-19 in ultimele 18 zile.

Super Rugby este o competitie la care participa cluburi din Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Argentina si Japonia.

Competitia a fost suspendata din cauza pandemiei de coronavirus dupa sapte runde disputate.

Intr-o prima faza intrecerea va fi reluata doar cu participarea echipelor neozeelandeze.



Stadioane pline la rugby in Noua Zeelanda. Efectul post pandemiei de coronavirus!