Rugby

Romania va intalni Belgia la Craiova

Premiera pentru noul stadion "Ion Oblemenco" din Craiova, unde pe 7 februarie va juca nationala de rugby a Romaniei meciul cu Belgia din Rugby Europe Championship.

Meciul cu Belgia este unul restanta din 2020, cand partidele au fost amanate din cauza aparitiei pandemiei de coronavirus.

Pentru "Stejari" partida programata in 7 februarie de la ora 15:30 reprezinta un bun prilej de a-si testa fortele inaintea debutului noului sezon din Rugby Europe Championship, competitia care conteaza drept criteriu de calificare la Cupa Mondiala din 2023.

Romania a ratat prezenta la ultima Cupa Mondiala din cauza unei descalificari.

"Stejarii" participasera la toate editiile pana la descalificarea din 2019.

Partida Romania - Belgia se va disputa fara spectatori in contextul pandemiei de coronavirus si a restrictiilor in vigoare emise de autoritati.

“Partida cu Belgia este una foarte importantă pentru noi, astfel că le mulțumim gazdelor din Craiova pentru posibilitatea pe care ne-au oferit-o de a juca pe această arenă. Facilitățile de care vom dispune aici vor constitui un plus și sperăm să facem un spectacol sportiv și să câștigăm meciul.”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, anunta frr.ro

În această etapă, pe lângă meciul România – Belgia, se vor mai disputa Georgia – Rusia și Spania – Portugalia.



Romania va intalni Belgia la Craiova