Rugby
 

Romania invinge Canada in deplasare

Sursă foto: twitter.com

Nationala de rugby a Romaniei s-a revansat dupa esecul suferit in fata Japoniei si a castigat, sambata noapte, meciul test disputat la Edmonton in fata Canadei.

“Stejarii” s-au impus, cu 25-9 (7-6), la capatul unui meci extrem de fragmentat si tensionat, presarat cu duritati si erori de arbitraj.

Canada deschisese scorul printr-o lovitura de pedeapsa transformata de Gordon McRoarie in minutul 11, dupa ce tot el ratase din acelasi procedeu trei minute mai devreme.

Romania a trecut in avantaj dupa eseul reusit de Viorel Lucaci in minutul 16, acesta fiind transformat de Florin Vlaicu.

Echilibrul numeric s-a rupt la jumatatea reprizei, dupa ce Otar Turasvili a primit rosu pentru un pumn aplicat in figura lui Tyler Ardron.

Dupa pauza “Stejarii” au controlat jocul si s-au desprins pe tabela in urma eseului reusit de Tangimana Fonovai in chiar primul minut al partii secunda.

Acelasi Fonovai isi trecea in cont a doua incercare personala in minutul 61, tabela fiind inchisa de Vlaicu printr-o lovitura de pedeapsa.

Romania invinge astfel pentru a sasea oara consecutiv Canada, un adversar de traditie pentru istoria confruntarilor internationale.

“Stejarii” incheie campania meciurilor test din vara peste o saptamana, pe teren propriu, intr-o partida inedita contra Braziliei.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!Clasament CSM in Liga Campionilor
# Echipă J +/- P
1 Gyor 10 71 17
2 Larvik 10 8 12
3 CSM 10 8 11
4 Midtjylland 10 9 10
5 Krim 10 -52 6
6 Esbjerg 10 -44 4
Romania invinge Canada in deplasare