Rugby

Meciul test Romania - Scotia a fost anulat

Sursă foto: https://twitter.com/RugbyRomania

Programat pentru data de 10 iulie, la București, meciul test World Rugby dintre naționala de rugby a României și cea a Scoției nu va mai avea loc din cauza situației sanitare existente în rândul echipei scoțiene, anunta Federatia Romana de Rugby intr-un comunicat.

Într-o informare oficială primită astăzi din partea Federației Scoțiene de Rugby, s-a comunicat faptul că în ultima săptămână au avut numeroase cazuri de jucători testați pozitiv la COVID 19 în rîndul echipei naționale și că aceasta va intra în izolare 10 zile.

Meciul cu Scoția ar fi fost a doua partidă test World Rugby a lunii iulie pentru Stejari.

“Ne pare rău de această situație, ne-am dorit enorm de mult să jucăm acest meci, era foarte important pentru echipă să întâlnească încă un adversar puternic după Argentina, însă sănătatea și siguranța jucătorilor este pe primul loc. Suntem alături de ei, le dorim multă sănătate, revenire cât mai rapidă și de asemenea, să reușim cât mai repede să jucăm acest meci.”, a declarat Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

Ultimul meci test în care România și Scoția s-au întâlnit a fost în 2006, pe Murrayfield, când Stejarii au pierdut cu 48-6.

Romania va inaugura noul stadion Arcul de Triumf, pe 3 iulie, intr-un meci test contra selectionatei Argentinei.

Pumele au adus la Bucuresti cea mai buna echipa a lor pentru meciul test cu Romania.Meciul test Romania - Scotia a fost anulat