Rugby

Meciul Romania - Belgia a fost amanat

Sursă foto: https://www.facebook.com/rugbyromania/

Federatia Romana de Rugby a anuntat, joi, ca meciul Romania - Belgia din Rugby Europe Championship a fost amanat din cauza epidemiei de coronavirus.

În contextul actual, conform restricțiilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID 19 si în urma consultărilor cu cele două federații, cea romana si cea belgiana, Rugby Europe a decis amânarea meciului pentru o dată ce va fi stabilită ulterior, anunta FRR.ro

”În acest moment ceea ce ar trebui să ne preocupe este siguranța jucătorilor pentru că toți au familii, au copii, e foarte important să nu-i expunem niciunui risc. Decizia Rugby Europe, pe care noi am susținut-o în totalitate, este o măsură foarte bună de precauție și prevenție, este foarte important să acționăm astfel încât să nu permitem extinderea numărului de infecții. Vom rămâne în contact permanent cu oficialii Rugby Europe și în funcție de cum va evolua situația vom stabili data la care vom juca acest ultim meci al sezonului Rugby Europe Championship”. a declarat Alin Petrache, presedintele FRR.



Meciul Romania - Belgia a fost amanat