Rugby

Frigul din Moldova muta meciul Romania - Spania la Bucuresti

Sursă foto: frr.ro

Conditiile meteo nefavoarbile si terenul impracticabil au facut ca oficialii Federatiei Romane de Rugby sa mute partida Romania - Spania din Rugby Europe Championship de la Iasi in Capitala.

Programata initial la Iasi, partida a fost mutata la Bucuresti din cauza conditiilor meteo nefavorabile din Moldova. La Iasi temperatura poate ajunge si la minus 20 de grade Celsius in aceasta saptamana, facand imposibile deszapezirea si asigurarea unor conditii normale de joc, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul federatiei.

“Iasiul a oferit multa caldura si sustinere rugbyului, iar acest joc acolo ar fi produs multa bucurie si speranta jucatorilor si suporterilor. Faptul ca ultimul strat zapada a cazut pe un teren inghetat, iar instalatia de incalzire este stricata anuleaza efortul Primariei si fac imposibila derularea partidei”, a declarat Florinel Matei, secretarul general al Federatiei Romane de Rugby.

Meciul Romania – Spania se joaca asadar, sambata de la ora 14:00, pe arena Arcul de Triumf din Bucuresti si va fi transmis live text pe onlinesport.ro

Stejarii au debutat cu stangul in actuala editie a Rugby Europe Championship, pierzand neasteptat contra Germaniei in deplasare, scor 41-38, dupa ce in debutul reprizei secunde conduceau cu 38-20.



Frigul din Moldova muta meciul Romania - Spania la Bucuresti