Cupa Mondiala de Rugby 2011

Canada si Japonia au oferit prima remiza a Cupei Mondiale de Rugby

Echipele Canadei si Japoniei au terminat la egalitate, marti, scor 23-23, intr-o partida contand pentru Grupa A a Cupei Mondiale de Rugby din Noua Zeelanda.
Niponii au inceput neasteptat de bine meciul si au intrat la cabine cu 17-7, dupa cea mai buna repriza reusita la un turneu final.

Eseurile reusite de Shota Horie si Kosuke Endo au apropiat echipa Japoniei de prima victorie din istoria participarilor la Cupa Mondiala, insa canadienii au revenit in partea secunda si au egalat scorul printr-o lovitura de pedeapsa transformata de Ander Monro in minutul 79.

De retinut ca cele doua formatii au remizat si la editia precedenta a Cupei Mondiale, scor 12-12, intr-un meci disputat la Bordeaux.

Pentru Japonia meciul cu echipa Canadei a fost ultimul la actuala editie a Cupei Mondiale, niponii parasind intrecerea cu doua puncte, un egal si trei infrangeri.

Canada a acumulat sase puncte si are sanse infime de a mai prinde un loc in sferturile de finala.

Nord-americanii ar trebui sa invinga Noua Zeelanda in ultimul meci din grupa, iar Franta sa piarda la mai mult de sapte puncte diferenta in fata echipei statului Tonga.

Onlinesport


Canada si Japonia au oferit prima remiza a Cupei Mondiale de Rugby