Cupa Mondiala de Rugby 2007

Springboks in aceeasi formula pentru finala

Nationala de rugby a Africii de Sud se va prezenta la finala Cupei Mondiale de sambata cu Anglia in aceeasi formula care invingea Argentina in semifinale.

Selectionerul Jack White a operat o singura modificare pe banca de rezerve, Wikus van Heerden luandu-i locul lui Bob Skinstad. In total, intreg lotul sud-african aduna 668 de selectii, fiind cea mai experimentata echipa a Springboks din toate timpurile.

Os du Randt va fi singurul reprezentant al echipei care castiga in 1995 titlul mondial la Johannesburg, dupa o finala castigata cu 15-12 in fata reprezentativei All Blacks.

Africa de Sud porneste cu un ascendent moral in fata Angliei, dupa ce a castigat intalnirea directa din faza grupelor cu un sec 36-0.

Lotul Africii de Sud pentru finala de pe Stade de France:

P Montgomery; JP Pietersen, J Fourie, F Steyn, B Habana; B James, F du Preez; O du Randt, J Smit (capitan), CJ van der Linde, B Botha, V Matfield, S Burger, J Smith, D Rossouw.

Rezerve: B du Plessis, J du Plessis, J Muller, W van Heerden, R Pienaar, A Pretorius, W Olivier.

Finala mare a Cupei Mondiale de rugby se va disputa, sambata, pe Stade de France din Saint-Denis, cu incepere de la ora 22, meciul putand fi urmarit in direct pe Onlinesport.ro. Transmisia TV este asigurata de canalul doi al postului public de televiziune.

Onlinesport



Springboks in aceeasi formula pentru finala