Cupa Europeana a Natiunilor CEN

Romania bate Rusia la scor in deplasare

Nationala de rugby a Romaniei a invins reprezentativa similara a Rusiei, scor 25-0, in meciul disputat, sambata, la Soci in Cupa Europeana a Natiunilor.

Stejarii au dominat jocul de la un capat la altul, iar rezultatul final reprezinta intocmai superioritatea Romaniei in fata unei echipe pe care am invins-o in 2011 pentru prima data in sase ani (33-3 la Bucuresti).

Daniel Carpo a reusit un prim eseu in minutul 5, insa Florin Vlaicu a ratat transformarea si scorul a ramas 5-0.

Presiunea stejarilor a dat roade si in minutul 30 rusii au primit un eseu de penalizare dupa mai multe gramezi prabusite intentionat in propriul '22'.

Vlaicu nu a mai ratat tinta si a dus scorul la 12-0.

Dupa pauza Apostol a ridicat scorul la 17-0 print-un eseu, a carui transformare a fost insa ratata.

Trei minute mai tarziu Cristi Petre a culcat si el balonul in terenul de tinta advers, iar Calafeteanu a stabilit scorul final dintr-o lovitura de pedeapsa cu noua minute inaintea finalului.

Tot sâmbata, Spania a învins în deplasare echipa Ucrainei, cu scorul de 41-6, iar Georgia s-a impus pe teren propriu în fata Portugaliei, scor 32-7.

Urmatoarea partida a Romaniei in Cupa Europeana a Natiunilor este programata pe 10 martie, la Bucuresti, contra puternicei reprezentative a Georgiei.

Onlinesport


Romania bate Rusia la scor in deplasare