Cupa Europeana a Natiunilor CEN

MINUT cu MINUT Rugby Romania - Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor

Stejarii au reluat parcursul in Cupa Europeana a Natiunilor pe teren propriu la Cluj-Napoca impotriva Portugaliei. Meciul a fost transmis live text de onlinesport.ro de la ora 16:00.

Romania - Portugalia 24-0 (Final)

Final de partida. Romania incepe cu dreptul a doua parte a sezonului 2013/2014 in Cupa Europeana a Natiunilor si obtine o victorie categoria in fata Portugaliei.

Min.56 Eseu Romania reusit de Gal dupa o interceptie a lui Macovei. Jocul curge in stanga cu o pasa pe la spate oferita de Vlaicu. Romania se distanteaza la un 24-0 linistitor. Vlaicu a ratat transformarea.

Min.52 Stejarii preseaza in apropierea butului advers. Balonul este adus chiar in terenul de tinta, dar arbitrul intoarce jocul si dicteaza o gramada la 5 metri cu repunerea noastra.

Min.45 Alte trei puncte reusite prin transformarea unei lovituri de pedeapsa si Romania se distanteaza la 19-0.

17:05 Incepe repriza a doua.

Min.40 Vlaicu transforma o lovitura de pedeapsa chiar din fata buturilor si stabileste scorul pauzei (16-0).

Min.32 Eseu Romania pe partea dreapta a atacului stejarilor. Fercu a patruns in mare viteza, a pasat lui Gal si printr-o presiune uriasa a pachetului de inaintare reusim sa culcam balonul in terenul de tinta advers. Vlaicu transforma eseul si mai pune doua puncte pe tabela (13-0).

Min.30 Vlaicu aduce alte trei puncte pentru Romania cu o noua transformare. De aceasta data distanta a fost mai mica. Romania conduce Portugalia, cu 6-0.

Min.7 Deschidere de scor. Romania pune primele puncte pe tabela prin Florin Vlaicu. Acesta a transformat o lovitura de pedeapsa de la 40 metri.

16:06 Incepe meciul cu repunerea lusitanilor. Meciul se disputa pe Cluj Arena, un stadion frumos, dar extrem de gol la aceasta partida. Nu mai mult de 2000 de suporteri in tribune.

[news-104458]



MINUT cu MINUT Rugby Romania - Portugalia in Cupa Europeana a Natiunilor