Alte Sporturi

Proiectul salii polivalente din Bucuresti amanat pana dupa 2020

Sursă foto: csmbucuresti.ro

Marius Dunca, ministrul propus pentru portofoliul de la Tineret si Sport a declarat ca prioritatea pentru anii urmatori va fi organizarea de catre Bucuresti a meciurilor de la EURO 2020 si ca din acest motiv orice proiect care vizeaza constructia unor sali polivalente la nivelul Capitalei si al intregii tari va fi pus in asteptare.

“Avem nevoie de sali de sport ca de aer, dar din pacate nu mai avem timpul necesar. Se apropie Campionatul European de fotbal si devine prioritar pentru noi prin construirea celor patru stadioane finantate de Compania Nationala de Investitii”, a spus Dunca in sedinta de evaluare a ministrilor propusi pentru viitorul cabinet al Romaniei.

Bucurestiul a pierdut organizarea Campionatului European de Gimnastica din acest an in detrimentul Clujului din cauza lipsei unei sali polivalente la nivelul anului in care ne aflam.

Capitala a primit din partea UEFA dreptul de a gazdui patru meciuri de la turneul final al EURO 2020, trei in faza grupelor si unul din optimi.

Pentru aceasta patru arene din Bucuresti vor intra intr-un amplu proces de reconstructie, acestea fiind Ghencea, Giulesti, Arcul de Triumf si o patra care inca nu a fost decisa.

Cum procedura cu stadionul din Stefan cel Mare este una greoaie, arenele din Parcul cu Platani si Regie sunt privite drept solutii de rezerva.



Proiectul salii polivalente din Bucuresti amanat pana dupa 2020